Количка

0 артикула

Силвестър Сталоун ще блести с БГ усмивка

Дата: 2011-12-12

Наши стоматолози преобразиха зъбите на звездата, пише в."Стандарт". Пълната промяна му е направена в модерната стоматологична клиника у нас "EO Dent" в столичния квартал "Дианабад". Новият чар на Слай е дело на д-р Павлова, д-р Павлов и техния екип, а самите зъби са изваяни от зъботехника Бисер Димитров.

"Когато се прибера вкъщи, жена ми ще ревнува за хубавата ми усмивка", казал Сталоун на изпроводяк от клиниката, на което, естествено, отговорът на екипа бил: "Винаги е добре дошла съпругата ви, ще се погрижим и за нея".

Всъщност всичко започва с инцидент по време на снимки. На Слай му пада преден горен зъб. Така възниква сериозен естетичен проблем със зъбите на Роки. Това застрашава снимачния процес, защото единствената алтернатива, която има екипът на звездата, е да го върне спешно в Америка. Тогава обаче се намесва известна българска бизнес дама, която е пациент на "EO Dent". Тя му препоръчва да отиде поне на преглед в клиниката. И след две предварителни посещения той се доверява напълно на българските специалисти.

В дентална клиника "EO Dent" веднага намират временно решение на естетичния проблем, с което дори Силвестър Сталоун снима сцена. На следващия ден вече има окончателно решение. Изумен от бързината, с която се работи, и високото качество, Слай веднага заковава: "Да, супер!". И уточнява, че такова нещо в Америка не може да му се случи. Особено по време на снимки на филм. Екипът от наши специалисти предлагат на Роки да преобразят изцяло усмивката му. Той не се колебае:"Започваме веднага!".

Д-р Павлова, д-р Павлов и техният екип от "ЕО Dent", заедно със зъботехника Бисер Димитров, благодарение на най-съвременните технологии и апаратура, "претворяват" усмивката в горната челюст на звездата. Правят му необходимите изследвания - 3D рентгенова диагностика, ултразвукова диагностика на ставата, с която прецизно демонстрират как точно ще изглежда усмивката му и как ще си движи челюстта с новите зъби. Сталоун само възкликва: "Не може да бъде!", и веднага моли екипа да се захване и с долните. "В момента, когато приключвахме с работата на някой зъб, той бе много благодарен, виждайки резултата. Това за нас беше огромно признание", разказва зъботехникът Бисер Димитров. След края на манипулациите не се притеснявал да си запали пура, но спазвал стриктно всички препоръки на стоматолозите.

Докато тече лечението на Слай, в клиниката се разместват графици на пациенти, а самият Сталоун тича от снимки в клиниката и след това се връща пред камерата. Колегите на Слай от филма "Непобедимите 2" Брус Уилис, Арнолд Шварценегер, Чък Норис и Джейсън Стейтън така и не разбират до края на снимачния период защо Сталоун така внезапно изчезва за 2-3 часа, но когато накрая им показва новата си усмивка, те са изумени. "В Америка подобно нещо никога ни би могло да се случи", казва самият Силвестър Сталоун пред екипа на "ЕО Dent". Там никой стоматолог не би се осмелил да захване работа над зъбите на холивудска звезда, която всеки ден е на снимачната площадка. Слай оценява като голяма смелост, че "за първи път се случва някой актьор да си промени усмивката по време на снимки, и то на високобюджетен филм". "Не се правят дори корекции преди началото на снимачния период", обясни той. Екипът на клиниката работи понякога от 7 сутринта, в други дни до 10 вечерта, за да се вмъкне в краткия срок, за който трябва да се свърши работата, и то по най-добрия начин. "За нас всеки пациент е специален", каза д-р Павлова.  "Винаги стремежът ни е бил всеки да получи възможно най-доброто лечение и грижа при нас", допълва д-р Павлов. 

Нови Продукти

 • Полирна паста - Flairesse DMG-10 броя

  Полирна паста - Flairesse DMG-10 броя

  -17%
  Цена:5.00лв.
  Каталожна цена:6.00лв.
  виж отстъпката
  Отстъпки за вас
  Цена:5.00лв.
  Каталожна цена:6.00лв.
  Отстъпка:1.00лв. (16.67%)
 • Zetaplus L SET+Desident Cavicide

  Zetaplus L SET+Desident Cavicide

  -8%
  Цена:72.00лв.
  Каталожна цена:78.00лв.
  виж отстъпката
  Отстъпки за вас
  Цена:72.00лв.
  Каталожна цена:78.00лв.
  Отстъпка:6.00лв. (7.69%)
 • Ketac Glaze

  Ketac Glaze

  -17%
  Цена:47.00лв.
  Каталожна цена:56.65лв.
  виж отстъпката
  Отстъпки за вас
  Цена:47.00лв.
  Каталожна цена:56.65лв.
  Отстъпка:9.65лв. (17.03%)

Новини