Количка

0 артикула

Дългоочакваният Filtek™ Z550 е вече на българския пазар

Дата: 2011-11-24

"Влюбени в естетиката" е водещото послание на новия нанокомпозит на 3М ESPE

Практично и лесно решение от световен лидер

Стоматологичните практики винаги са търсили алтернативни ресторативни решения, предлагащи повече предимства. 3M™ ESPE™, иноваторът в денталните нано-технологии и признат световен лидер в ресторативните решения, вложи знанията си в по-добър и универсален нанохибрид: Filtek™ Z550 нанохибриден универсален възстановителен материал. Използвайки като основа успеха на предшественика му Filtek™ Z250, 3М включиха в състава тяхната доказана нанофилърна технология с цел подобрение на здравината, износоустойчивостта и полирането. Filtek Z550 вече си спечели славата на нанохибриден универсален композит, който е по-добър помощник в ежедневните нужди на стоматолозите.

 

Какво е нанохибрид?

Нанохибридните композити са надежден избор за широк спектър ресторативни нужди. Те съдържат различни по размери частици, което позволява количеството им да се увеличи и така да се постигне здравина като при традиционен композит. Наличието на нано-частици намалява износването и улеснява полирането за постигане на по-естетични резултати.

Манипулативните качества на Filtek Z550 нанохибриден композит са впечатляващи.

Десетилетия наред 3М ESPE непрекъснато подобрява манипулативните качества на продуктите си, за да ги направи перфектни от гледната точка на стоматолога. Ето някои от тях, които ще улеснят работата Ви:

  • Не залепва за инструмента и се моделира лесно                                                     
  • Не се стича, но не затруднява разнасянето
  • Запазва формата преди фотополимеризация
  • Употребата е по-лесна в сравнение с други хибридни композити

 

 

 

 

Създаден да осигури здравина и надеждност

С Filtek™ Z550 пациентите Ви ще се радват на висококачествени и естествено изглеждащи възстановявания. Благодарение на отличните якост на огъване и напречен
опън, абразивна износоустойчивост и по-лесно полиране, можете да се доверите на надежността на Filtek Z550.

Нови Продукти

Новини