Език:
Валута:
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула

Филтри

Категории

За нас


  

 „Евгени Стефанов-ЕС" ЕООД е основана през 1994г. Още през същата година компанията става официален представител на лидера в областта на денталното оборудване - A-dec (САЩ). Само няколко месеца по-късно са подписани контракти с най-утвърдените и доказали се на пазара производители на компресори Jun Air (Дания) и на периферия за стоматологично оборудване NSK (Япония). След светкавичното си разрастване и превземането на сериозен пазарен дял, „Евгени Стефанов-ЕС" ЕООД напълно заслужено получава доверието на световния лидер в областта на новите технологии, иновации и проучвания в стоматологията – 3М (САЩ). Още през 2005г. компанията е наградена от международния гигант за своите високи постижения.

Демонстрираните от години професионализъм и бизнес усет са само част от причините днес да сме изключителен представител за България на най-успешните и проспериращи компании в света в своите сфери на дейност: на ортодонтията 3M Unitek; на орално-хигиенните продукти Sunstar Suisse; A-dec; Jun-Air; артикулаторите, признати от The Dawson Academy Whipmix; производителят на уникалните препарати срещу афти и херпеси Sinclair Pharma; създателят на еко-дезинфектанитите Saniswiss; американските импланти Implant Direct; една от най-уважаваните и доверени световни марки в областта на прецизната оптика и оптомеханика Zeiss. Официален вносител сме още на стоматологичните консумативи на 3M ESPE.

На своите клиенти  „Евгени Стефанов-ЕС" ЕООД предоставя възможност да работят с най-модерните технологии и продукти на пазара. Благодарение на изградените ни партньорски връзки, българският стоматолог винаги е запознат с актуалните тенденции и иновации, не отстъпвайки по нищо на своите западни колеги. Компанията е позната сред многобройните си клиенти със своята бърза, качествена и успешна работа по поддръжката, гаранционния и извънгаранционния сервиз.

Целият ни екип осъзнава колко определяща за бизнеса е допълнителната квалификация, особено в условията на пазарна икономика и безпощадна конкуренция. В това се крие стремежът непрестанно да организираме семинари и лекционни курсове за млади или с вече утвърдена практика стоматолози, ортодонти и оториноларинголози.  Така например лекции са изнасяли световноизвестните: Dr. Lars Christensen, Dr. John Scholey, Dr. Colin Melrose, Dr. Simon Littlewood и много други. Присъствалите дентални лекари и специалисти определят събитията като чудесен шанс да оценят себе си и работата си на фона на чуждестранните практики, да разменят опит и да развият идеите си. 

Може да се свържете с нас чрез формуляра по-долу.

За нас

Код за сигурност

Адрес:

гр. София, 02 953 03 30; бул.Михаил Скобелев 10; гр.Пловдив, бул.Пещерско шосе 30, ет. 3; тел.: +359 895 534 886; +359 898 571 551; гр.Варна, ул. Ген.Колев 54, ет.4; тел.:0899 901 580; гр.Бургас, ул.Оборище 80 партер, тел.:0898 778 533, 0899 908 654

Работно време:

понеделник - петък: 9 -18 ч.

Върни До Горе