Филтри

Политика за личните данни

1. Съобразно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е въвел  или са станали достояние на фирма "Евгени Стефанов-ЕС" ЕООД, при ползване от него на електронния магазин, както и на поправка на тези лични данни.

2. Приемайки настоящите условия Потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от фирма "Евгени Стефанов-ЕС" ЕООД по електронен път при доставка на поръчаните стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на фирма "Евгени Стефанов-ЕС" ЕООД.

3. Фирма "Евгени Стефанов-ЕС" ЕООД се задължава да не разкрива никаква лична информация за потребителя и да не предоставя събраната информация на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато:

- е получено изричното съгласие на Потребителя при регистрация или в по-късен момент;

- информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискават и събират такава информация при спазване на законно установените процедури;

- други посочени в закона случаи.

4. Потребителят получава желаните от него потребителско име (в случай, че не се ползва вече от регистриран потребител) и парола за достъп, след като се регистрира;

 

 

Нови Продукти

3 шприци Tetric EvoFlow/ Flow Bulk + подарък

3 шприци Tetric EvoFlow/ Flow Bulk + подарък

-25%
Цена:174.45лв.
Каталожна цена:232.60лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:174.45лв.
Каталожна цена:232.60лв.
Отстъпка:58.15лв. (25.00%)
Express XT Penta Putty + ПОДАРЪК Express XT light bоdy коректура

Express XT Penta Putty + ПОДАРЪК Express XT light bоdy коректура

-28%
Цена:118.00лв.
Каталожна цена:164.32лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:118.00лв.
Каталожна цена:164.32лв.
Отстъпка:46.32лв. (28.19%)
Filtek Ultimate + подарък

Filtek Ultimate + подарък

-25%
Цена:192.00лв.
Каталожна цена:254.59лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:192.00лв.
Каталожна цена:254.59лв.
Отстъпка:62.59лв. (24.58%)

Новини

Върни До Горе