Количка

0 артикула

Политика за личните данни

1. Съобразно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е въвел  или са станали достояние на фирма "Евгени Стефанов-ЕС" ЕООД, при ползване от него на електронния магазин, както и на поправка на тези лични данни.

2. Приемайки настоящите условия Потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от фирма "Евгени Стефанов-ЕС" ЕООД по електронен път при доставка на поръчаните стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на фирма "Евгени Стефанов-ЕС" ЕООД.

3. Фирма "Евгени Стефанов-ЕС" ЕООД се задължава да не разкрива никаква лична информация за потребителя и да не предоставя събраната информация на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато:

- е получено изричното съгласие на Потребителя при регистрация или в по-късен момент;

- информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискават и събират такава информация при спазване на законно установените процедури;

- други посочени в закона случаи.

4. Потребителят получава желаните от него потребителско име (в случай, че не се ползва вече от регистриран потребител) и парола за достъп, след като се регистрира;

 

 

Нови Продукти

  • Te-Econom Bond Refill Bottle 5g Ivoclar

    Te-Econom Bond Refill Bottle 5g Ivoclar

    -17%
    Цена:34.11лв.
    Каталожна цена:41.29лв.
    виж отстъпката
    Отстъпки за вас
    Цена:34.11лв.
    Каталожна цена:41.29лв.
    Отстъпка:7.18лв. (17.39%)
  • Цветен Сет - ролка

    Цветен Сет - ролка

    -15%
    Цена:36.57лв.
    Каталожна цена:43.00лв.
    виж отстъпката
    Отстъпки за вас
    Цена:36.57лв.
    Каталожна цена:43.00лв.
    Отстъпка:6.43лв. (14.95%)
  • Цветен Сет

    Цветен Сет

    -15%
    Цена:27.62лв.
    Каталожна цена:32.50лв.
    виж отстъпката
    Отстъпки за вас
    Цена:27.62лв.
    Каталожна цена:32.50лв.
    Отстъпка:4.88лв. (15.02%)

Новини