Филтри

Политика за личните данни

1. Съобразно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е въвел  или са станали достояние на фирма "Евгени Стефанов-ЕС" ЕООД, при ползване от него на електронния магазин, както и на поправка на тези лични данни.

2. Приемайки настоящите условия Потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от фирма "Евгени Стефанов-ЕС" ЕООД по електронен път при доставка на поръчаните стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на фирма "Евгени Стефанов-ЕС" ЕООД.

3. Фирма "Евгени Стефанов-ЕС" ЕООД се задължава да не разкрива никаква лична информация за потребителя и да не предоставя събраната информация на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато:

- е получено изричното съгласие на Потребителя при регистрация или в по-късен момент;

- информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискават и събират такава информация при спазване на законно установените процедури;

- други посочени в закона случаи.

4. Потребителят получава желаните от него потребителско име (в случай, че не се ползва вече от регистриран потребител) и парола за достъп, след като се регистрира;

 

 

Нови Продукти

Турбина S-MAX   M900L със светлина

Турбина S-MAX M900L със светлина

-12%
Цена:1,100.00лв.
Каталожна цена:1,250.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:1,100.00лв.
Каталожна цена:1,250.00лв.
Отстъпка:150.00лв. (12.00%)
Ubistesine или  Ubistesine Forte

Ubistesine или Ubistesine Forte

-26%
Цена:52.00лв.
Каталожна цена:70.46лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:52.00лв.
Каталожна цена:70.46лв.
Отстъпка:18.46лв. (26.20%)

Новини

Върни До Горе