Език:
Валута:
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула

Филтри

Категории

Политика за личните данни

1. Съобразно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е въвел  или са станали достояние на фирма "Евгени Стефанов-ЕС" ЕООД, при ползване от него на електронния магазин, както и на поправка на тези лични данни.

2. Приемайки настоящите условия Потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от фирма "Евгени Стефанов-ЕС" ЕООД по електронен път при доставка на поръчаните стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на фирма "Евгени Стефанов-ЕС" ЕООД.

3. Фирма "Евгени Стефанов-ЕС" ЕООД се задължава да не разкрива никаква лична информация за потребителя и да не предоставя събраната информация на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато:

- е получено изричното съгласие на Потребителя при регистрация или в по-късен момент;

- информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискават и събират такава информация при спазване на законно установените процедури;

- други посочени в закона случаи.

4. Потребителят получава желаните от него потребителско име (в случай, че не се ползва вече от регистриран потребител) и парола за достъп, след като се регистрира;

 

 

Върни До Горе